SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno 2-dnevno spletno delavnico “GOOGLE MY BUSINESS” brezplačno orodje za večjo vidnost na spletu in pridobivanje novih strank 22.  in 27. septembra 2021, od 9. do 12. ure, preko aplikacije ZOOM.

Google My Business (GMB) je brezplačno Google orodje, ki je – še posebej v teh časih – podjetjem zelo pomemben, a premalo izkoriščen kanal. Uporabijo ga lahko vsa podjetja, tudi če nimajo Facebook ali drugih družbenih omrežij ali celo lastne spletne strani!

Vsebina spletne delavnice:

  • kaj je Google My Business (GMB) in kaj nam omogoča?
  • kako vam pomaga k višji uvrstitvi na Googlu in kako si ga optimalno uredite?
  • nadzor nad mnenji, ocenami, fotografijami;
  • možnosti objavljanja in promocije z GBM;
  • možnost objave dogodkov na GMB.

Izvajalka:

Delavnico bo vodila ga. Biserka Kišič iz podjetja KISIK Komunikacije, Biserka Kišič s.p. Ima 21 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijave sprejemamo preko spletnega obrazca, do zasedenosti mest. Dan pred izvedbo delavnice boste na e-naslov prejeli povezavo do delavnice. Delavnica bo potekala preko spletnega orodja ZOOM.

Organizator: RIC Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: tel. 02 292 72 10 (Danica Košir, SPOT svetovalka), 02 843 02 46 (tajništvo), e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si.

 

                   Lepo vabljeni!

 

Published On: 10 septembra, 2021 / Categories: Nekategorizirano /

Prijavite se v naš sistem e-informiranja

Seznanjali vas bomo z najaktualnejšimi informacijami iz poslov.

Sporočilo je bilo poslano.
Napaka. Poskusite ponovno.

Strinjam se s pogoji GDPR.