SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno 2-dnevno spletno delavnico »INSTAGRAM« – kako ga uporabiti za povečanje prodaje in prepoznavnosti vašega (bodočega) podjetja

14. in 20. september 2021, od 9. do 12. ure

Vabljeni, da pobliže spoznate trendovsko družbeno omrežje milenijcev ter možnosti, ki jih ponuja za vaš (bodoči) posel!

Vsebina spletne delavnice:

Na delavnici boste izvedeli, kaj je Instagram in kako deluje ter kako se ga lotiti na učinkovit način. Dobili boste konkretne napotke, kako pravilno začeti graditi svojo prisotnost na Instagramu, kaj objavljati, kako navezati stik s sledilci, kako oblikovati objave za čim večji doseg, kakšna je povezava med Facebookom in Instagramom ter še veliko koristnih nasvetov in idej za dobro uporabo tega modernega omrežja.

Izvajalka:

Usposabljanje bo vodila ga. Biserka Kišič, KISIK Komunikacije, Biserka Kišič s.p., ki uspešno prenaša svoje več kot 20-letne izkušnje v marketingu na številne zadovoljne udeležence usposabljanj in delavnic. Dobre ocene in številne pohvale pričajo, da so njene delavnice praktične in uporabne in takšen je tudi namen te.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijave sprejemamo preko spletnega obrazca, do zasedenosti mest. Dan pred izvedbo delavnice boste na e-naslov prejeli povezavo do delavnice. Delavnica bo potekala preko spletnega orodja ZOOM.

Organizator: RIC Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: tel. 02 292 72 10 (Danica Košir, SPOT svetovalka), 02 843 02 46 (tajništvo), e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si.

 

Lepo vabljeni, da se nam pridružite!

Published On: 10 septembra, 2021 / Categories: Nekategorizirano /

Prijavite se v naš sistem e-informiranja

Seznanjali vas bomo z najaktualnejšimi informacijami iz poslov.

Sporočilo je bilo poslano.
Napaka. Poskusite ponovno.

Strinjam se s pogoji GDPR.