Digitalno inovacijsko stičišče Univerze v Mariboru povezuje akterje Vzhodne kohezijske regije na področju digitalizacije s ciljem dvigniti konkurenčnost podjetij in spodbuditi naložbe za delovna mesta z visoko dodano vrednostjo.

Podjetjem na eni strani ponujajo priložnosti na področju digitalizacije z namenom dviga prodaje, na drugi strani pa se podjetja lahko včlanijo in postanejo ponudnik digitalnih storitev ter ponujajo svoje znanje, opremo ali tehnologijo, tako domačim kot tujim partnerjem DIH UM.

Poleg storitev, ki jih nudijo podjetjem, ustvarjajo pogoje za digitalizacijo javnih storitev in infrastrukture ter raziskovalcem omogočajo ustvarjati priložnosti za digitalno poučevanje in učenje.

Prav tako DIH UM ponuja širok nabor strokovnjakov, ki pomagajo pri razvoju inovacij, in/ali so pripravljeni deliti svoje znanje in dolgoletne izkušnje. Prav tako lahko najamete raziskovalno opremo za izobraževanje, raziskovanje ali testiranje vaših tehnologij ter brskate med aktualnimi inovativnimi rešitvami, ki so pripravljene za implementacijo v vaše podjetje.

Vse storitve DIH UM so na voljo na povezavi: https://dih.um.si/

 

Pripravila:

Jasna Mak

SPOT Svetovanje Podravje

Published On: 16 decembra, 2022 / Categories: Nekategorizirano /

Prijavite se v naš sistem e-informiranja

Seznanjali vas bomo z najaktualnejšimi informacijami iz poslov.

Sporočilo je bilo poslano.
Napaka. Poskusite ponovno.

Strinjam se s pogoji GDPR.