Vljudno vabljeni na podjetniško srečanje v seriji usposabljanja ABC + podjetništva na temo: Kako uspešno voditi mikro / malo podjetje. Dogodek bo potekal v četrtek, 31.8.2023, s pričetkom ob 10:00 uri, na lokaciji RRA Podravje – Maribor, 2. nadstropje, sejna soba SPOT.

Zagon podjetja ter njegovo vodenje v začetnih fazah delovanja je izziv za vsakega podjetnika začetnika. Na tokratni delavnici vam želimo približati tiste vidike pri vodenju mladega podjetja, ki so ključni za postavitev trdnih temeljev za njegovo uspešno nadaljnje delovanje in rast.

Na delavnici bomo skupaj z Rokom Stritarjem razmišljali o vodenju podjetja, delegiranju delovnih zadolžitev, upravljanju s časom, motiviranju zaposlenih in še čem, kar je pomembno za uspešno upravljanje mikro in malih podjetij in njihov poslovni uspeh.

Z nami bo Rok Stritar, soustanovitelj spletne trgovine Kibuba, sodelavec Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, modertaor Starup vikendov, mentor v podjetniških pospeševalnikih, inkubatorjih in izvajalec podjetniških delavnic.

 

Prijave se zbirajo najkasneje do torke, 29. 8. 2023 preko spletne povezave: Prijavnica na delavnico “Kako uspešno voditi mikro / malo podjetje?” (office.com)

Več informacij: Tanja Senekovič: tanja.senekovic@rra-podravje.si, 051 441 860.

Kotizacija: Brezplačno. Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT svetovanje Podravje 2023 (JR podporno okolje 2023), ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Vljudno vabljeni.

Published On: 11 avgusta, 2023 / Categories: Nekategorizirano /

Prijavite se v naš sistem e-informiranja

Seznanjali vas bomo z najaktualnejšimi informacijami iz poslov.

Sporočilo je bilo poslano.
Napaka. Poskusite ponovno.

Strinjam se s pogoji GDPR.