SPOT Svetovanje Podravje vabi na SPOT delavnico: “OSNOVE CHAT GPT -ja za podjetnike in potencialne podjetnike – enostavno in razumljivo!”, ki bo potekala v ponedeljek, 23. oktobra 2023 s pričetkom ob 12:00 uri na sedežu SPOT Svetovanje Podravje, Pobreška cesta 20, Maribor (2. nadstropje)

Zagotovo ste tudi vi že slišali v zadnjem času zelo popularne kratice Chat GPT, AI in podobne. Se sprašujete, kaj pomenijo in zakaj naj bi jih sploh poznali? Kako vam lahko pomagajo pri poslovanju in naj se jih sploh lotite?

Na delavnici bomo prikazali začetne korake v svetu umetne inteligence in uporabe Chat GPT-ja. Enostavno in praktično bomo po korakih razložili, kako uporabljati to orodje in kaj vse lahko z njim naredimo.

Pogledali bomo tudi, kako vam lahko to novo orodje olajša komuniciranje, pisanje člankov, promocijskih sporočil, izdelavo promocijskih materialov in podobno. Predstavili pa bomo tudi omejitve in pasti Chat GPT-ja, ki jih moramo poznati in jih upoštevati.

Vsebina delavnice:

– kaj sploh je AI – umetna inteligenca in kje vse jo srečamo v podjetju oz. poslovanju

– kaj je in kako deluje Chat GPT

– kako sploh začnem uporabljati Chat GPT, kaj potrebujem

– kaj je GPT prompt in kako se sploh “pogovarjati” s Chat GPT orodjem

– uporaba CHAT GPT za pisanje vsebin, člankov – s primeri

– uporaba CHAT GPT za družbena omrežja – s primeri

– druga enostavna AI orodja za izdelavo ali izboljšanje vsebin podjetja – s primeri

– strahovi in pomisleki povezani z AI in Chat GPT

– vaša vprašanja in odgovori

 

Delavnico bo izvedla gospa Biserka Kišič iz podjetja KISIK Komunikacije. Predavateljica ima več kot 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

 

Kotizacija: Brezplačno. Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, javna agencija. Število udeležencev je omejeno! Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest, najkasneje do petka, 20.10.2023 do 13:00 ure.

Prijava: Obvezna prijava: https://forms.gle/SQkNLJW6cTBFJ3SU6

 

Več informacij o brezplačni delavnici: Jasna Mak, tel. 031 54 99 66, e-naslov: spot.podravje@rra-podravje.si.

Vljudno vabljeni!

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija

Published On: 16 oktobra, 2023 / Categories: Nekategorizirano /

Prijavite se v naš sistem e-informiranja

Seznanjali vas bomo z najaktualnejšimi informacijami iz poslov.

Sporočilo je bilo poslano.
Napaka. Poskusite ponovno.

Strinjam se s pogoji GDPR.