Na začetku podjetniške poti se potencialni in obstoječi podjetniki sprašujejo, kakšne spodbude so mu na voljo. Na točki SPOT Svetovanje Podravje informiramo o naslednjih možnostih:

  • Vključitev v Mrežni podjetniški inkubator Podravje, ki zagotavlja podjetnikom pisarne ali delovne prostore po ugodnih cenah. Poleg tega nudi podjetniško mentoriranje, svetovanje in možnost sodelovanja z drugimi podjetji v inkubatorju. To omogoča novim podjetjem, da začnejo poslovati s stroškovno učinkovito podporo. Več o pogojih in možnostih vključitve je na voljo na povezavi: https://rra-podravje.si/podjetniki/mrezni-podjetniski-inkubator-podravje.

 

  • Preveriti na občini, kjer bo sedež podjetja, ali ponujajo subvencije za podjetnike, ki se odločijo za ustanovitev podjetja.

 

 

 

  • Natečaj za podjetnice začetnice, ki ga že vrsto let razpisuje SPIRIT Slovenija in preko katerega je možno za najboljšo predstavitvijo poslovnega modela prejmejo prejeti nagrado 3.000,00 eur. Več informacij za podjetnice začetnice: https://www.podjetniski-portal.si/programi/podjetnice.

 

 

  • Osnovno podjetniško svetovanje v različnih fazah življenjskega cikla podjetja, podjetniško mentoriranje pri presoji / razvoju poslovne ideje / podjetja, podjetniški dogodki in usposabljanja: https://rra-podravje.si/podjetniki/spot-podravje

 

  • Vključitev v mrežo Enterprise Europe Network z namenom iskanja mednarodnih poslovnih kontaktov in projektnih partnerjev: https://een.si/

Vabljeni, da nas kontaktirate na točko SPOT svetovanje Podravje v kolikor potrebujete informacije o finančnih in nefinančnih spodbudah na začetku podjetniške poti, da nam razložite vašo situacijo, mi pa pregledamo možnosti, ki bi bile primerne za vas. Kontaktirate nas lahko preko e-pošte, na naslov: spot.podravje@rra-podravje.si ali preko telefona: 031 54 99 66.

Pripravila: Jasna Mak, SPOT svetovalka

Mb, 25. 10. 2023

 

SPOT svetovanje Podravje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj,

Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Published On: 25 oktobra, 2023 / Categories: Nekategorizirano /

Prijavite se v naš sistem e-informiranja

Seznanjali vas bomo z najaktualnejšimi informacijami iz poslov.

Sporočilo je bilo poslano.
Napaka. Poskusite ponovno.

Strinjam se s pogoji GDPR.